Responsive website

Doordat onze websites zich aanpassen aan de grootte van het scherm, zijn ze altijd op ieder apparaat goed leesbaar. Perfect voor als uw klant onderweg uw site bekijkt.

Prachtig design

Wij steken onze energie in het design van uw website. Hierdoor bent u verzekerd van een fris en professioneel design.

Betere vindbaarheid

Uw website wordt geoptimaliseerd voor Google. Hierdoor bent u beter vindbaar.

Zoekmachines hebben beperkte mogelijkheden in hoe ze zoeken en interpreteren. Een webpagina ziet er niet hetzelfde uit voor u als voor de zoekmachine.

Om in de zoekmachines opgenomen te worden, moet de belangrijkste inhoud in HTML tekst formaat worden opgemaakt. Afbeeldingen, Flash-bestanden, Java-applets, en andere niet-tekstuele content worden vaak genegeerd of gedevalueerd door spiders van zoekmachines.

De eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat de woorden en zinnen die je wil tonen aan je bezoekers zichtbaar zijn voor zoekmachines is om het in HTML-tekst op de pagina te plaatsen. Er zijn natuurlijk altijd meer geavanceerde methoden beschikbaar.

Afbeeldingen in gif, jpg of png-formaat kunnen worden toegewezen "alt attributen" in HTML. Hiermee verstrek je deze formaten van een een tekstuele beschrijving voor de zoekmachine.

Flash of Java plug-in bevatte inhoud kan worden aangevuld met de tekst op de pagina.

Video & audio-inhoud moet een begeleidende transcriptie hebben als de woorden en uitdrukkingen die zijn bedoeld om te worden geïndexeerd door de zoekmachines.