Website Drentse Hooglanden

De toeristische website voor de gemeente Midden Drenthe. De Drentse Hooglanden regio omvat het gebied in het Midden van Drenthe. Denk aan de dorpen Beilen, Westerbork en Smilde. Het hart van Drenthe. De website Drentse Hooglanden is ontworpen geheel in de trend van de Drenthe stijl. Op de website wordt het toeristische aanbod van het gebied neergezet.

Online marketing Drentse Hooglanden

De website is zo ontworpen dat deze voor zowel de gebruiker als de zoekmachine goed is te lezen. De website voldoet aan de belangrijkste elementen waaraan een SEO webdesign moet voldoen.

Het begint natuurlijk allemaal bij de basis van de website. Goede code, pure HTML en cleane URL's keurig weg gewerkt in externe Javascript en CSS bestanden.

  • Technische voorwaarden: als snelheid, opbouw van de broncode, geoptimaliseerde meta data en gebruik van elementen als rich snippets.
  • Inhoudelijke voorwaarden: voldoende en unieke teksten, zoekwoorden dekking, gevarieerde content, interne linkstructuur.
  • Autoriteit: een natuurlijk backlinkprofiel, voldoende links vanaf andere relevante website en activiteiten op sociale media.