Website De Drentse Koe

De Drentse Koe geeft krachttraining en - coaching op een verfrissende vernieuwende manier. We gebruiken hiervoor de methode van het Koeienpad. Speciaal ontwikkeld door onszelf voor jou of voor de organisatie. Nuchter, met vier poten op de grond nemen we je mee uit het zwart-wit denken. Onze insteek is praktisch. Onze aanpak is fris en ludiek. Ons uitgangspunt is NIET LOEIEN MAAR DOEN.

Online marketing De Drentse Koe

De website is zo ontworpen dat deze voor zowel de gebruiker als de zoekmachine goed is te lezen. De website voldoet aan de belangrijkste elementen waaraan een zoekmachine vriendelijke webdesign moet voldoen.

Het begint natuurlijk allemaal bij de basis van de website. Goede code, pure HTML en cleane URL's keurig weg gewerkt in externe Javascript en CSS bestanden.

  • Technische voorwaarden: als snelheid, opbouw van de broncode, geoptimaliseerde meta data en gebruik van elementen als rich snippets.
  • Inhoudelijke voorwaarden: voldoende en unieke teksten, zoekwoorden dekking, gevarieerde content, interne linkstructuur.
  • Autoriteit: een natuurlijk backlinkprofiel, voldoende links vanaf andere relevante website en activiteiten op sociale media.

Yoga in Amersfoort werd opgericht in 2014. Onze studio ligt in het hart van Amersfoort. Wij hebben slechts één heel belangrijk doel: yogalessen van hoge kwaliteit aan te bieden aan een breed publiek, in een veilige, intieme sfeer, waar iedere individuele student de ruimte krijgt om te leren en te groeien. Vergeet niet om de goksites te bezoeken cop17casino blackjack