Voor je bruidsboeket en bloemen kun je bij ons terecht!

Heb jij lievelingsbloemen die je graag in je bruidsboeket verwerkt wil zien? Laat het ons weten, we kijken meteen of deze beschikbaar zijn als jullie trouwen!

Contact

Boeket Lente
Boeket Geel Rood
Boeket Rood
Boeket Wit
Boeket Lichtroze
Boeket Oranje

Ook voor Bruidswerk kunt u bij Bloemen en kadoshop "het Miniatuurtje" terecht. We maken prachtige bruidsarrangementen geheel naar uw persoonlijke wensen. In iedere stijl en naar uw keuze van bloemen geven we uw bruiloft en de foto's net dat beetje extra dat u verdient. 

Bruidsboeket

Graag denken we mee over jullie wensen en de mogelijkheden voor jullie bruiloft. We kunnen een bruidsboeket voor je maken, maar ook alle soorten bloemwerk wat bij een bruiloft kan komen kijken. Dus corsages, een toef voor op de auto, bloemen in het gangpad, pilaren met vazen voor bij het altaar.. alles kan!

Wil je advies, dan is het handig als je alvast wat foto's verzamelt van wat je heel mooi vindt, dan kunnen we meteen in jouw richting meedenken.

Corsages

Voor enkel corsages voor bijvoorbeeld jubiarissen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. (volwassenen en kinderen).

Voor info neem gerust contact met ons op en vraag naar onze lage instapprijs.

Bruidswerk

Bruidswerk

Voor Bruidswerk kunt u bij Bloemen en kadoshop "het Miniatuurtje" terecht. We maken prachtige bruidsarrangementen geheel naar uw persoonlijke wensen. In iedere stijl en naar uw keuze van bloemen geven we uw bruiloft en de foto's net dat beetje extra dat u verdient.

Lees meer

Boeket bestellen

Boeket bestellen

Boeketten bestellen met de mooiste snijbloemen? Wij maken het u graag eenvoudig. Bijvoorbeeld met lelies, dahlia’s en Hollandse tulpen of met andere bloemen waar u naar op zoek bent.

Lees meer

Rouwwerk

Rouwwerk

Bij het Miniatuurtje maken we uw bloemwerk 'Persoonlijk'. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van rouwbloemen en willen graag wat voor u betekenen. Een laatste bloemengroet. Bloemen spreken zonder woorden, een gevoel dat je probeert "vast" te leggen. in een ode aan de overledene.

Lees meer