Boeket bestellen?

Bestel jouw boeketten ook veilig en snel bij Bloemen & kadoshop Het Miniatuurtje

Boeket Lichtroze

Boeket Lichtroze

Boeket Oranje

Boeket Oranje

Boeket Rood

Boeket Rood

Boeket Lente

Boeket Lente

Boeket Geel Rood

Boeket Geel Rood

Boeket Wit

Boeket Wit

Boeketten bestellen met de mooiste snijbloemen? Wij maken het u graag eenvoudig. Bijvoorbeeld met lelies, dahlia‚Äôs en Hollandse tulpen of met andere bloemen waar u naar op zoek bent.

We kiezen uitsluitend voor A-kwaliteit snijbloemen, waarmee we de mooiste boeketten samenstellen. Daarvoor hebben we de keuze uit meer dan 9.000 snijbloemen, waardoor we u ook met meer exotische keuzes en opvallende samenstellingen van dienst kunnen zijn. U kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit in de boeketten, zowel met de bekende als minder bekende snijbloemen.

Boeket op maat: uw wensen centraal

Een boeket laten samenstellen kan natuurlijk ook. We gaan graag aan de slag met uw specifieke wensen. Uiteraard zullen we u aangeven welk aantal stelen we daarvoor bestellen, zodat we in overleg tot een mooie bestelling kunnen komen.

Bij Bloemen & kadoshop Het Miniatuurtje kunt u terecht voor uw verse snijbloemen en natuurlijk voor uw gelegenheidsbloemwerk.

Wij halen onze Bloemen persoonlijk zo'n 2 a 3 x per week op de bloemenveiling in Eelde

Bij Bloemen & kadoshop Het Miniatuurtje heeft u ruime keuze in bloeiende en groene planten. Naast een vrolijk assortiment snijbloemen hebben wij een speciaal voor u geselecteerd aanbod van bloeiende en groene kamerplanten.

Ook voor Bruidswerk kunt u bij Bloemen en kadoshop "het Miniatuurtje" terecht. We maken prachtige bruidsarrangementen geheel naar uw persoonlijke wensen. In iedere stijl en naar uw keuze van bloemen geven we uw bruiloft en de foto's net dat beetje extra dat u verdient. 

Bruidsboeket

Graag denken we mee over jullie wensen en de mogelijkheden voor jullie bruiloft. We kunnen een bruidsboeket voor je maken, maar ook alle soorten bloemwerk wat bij een bruiloft kan komen kijken. Dus corsages, een toef voor op de auto, bloemen in het gangpad, pilaren met vazen voor bij het altaar.. alles kan!

Wil je advies, dan is het handig als je alvast wat foto's verzamelt van wat je heel mooi vindt, dan kunnen we meteen in jouw richting meedenken.

Corsages

Voor enkel corsages voor bijvoorbeeld jubiarissen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. (volwassenen en kinderen).

Voor info neem gerust contact met ons op en vraag naar onze lage instapprijs.

Rouwbloemen

Afscheidsbloemen

Een laatste bloemengroet. Bloemen spreken zonder woorden, een gevoel dat je probeert "vast" te leggen. in een ode aan de overledene.

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van rouwbloemen en willen graag wat voor u betekenen.

Bij het Miniatuurtje maken we uw bloemwerk ''Persoonlijk" 

Voor meer informatie belt u ons gerust voor advies of eventueel een afspraak.